prachtig
Blogtour Applaus
Ik las het prachtige boek Applaus geschreven door Eve.W.Borghs.
De kaft vind ik niet zo aantrekkelijk, waardoor ik ook later begon met lezen dan ik had bedacht. Maar toen ik eenmaal aan het lezen was kon ik het boek niet wegleggen! Romeo en Juliet 2.0. Gelukkig is het einde niet hetzelfde.
Er komen best veel personages in het boek voor wat soms even opletten is maar deze personages zijn dusdanig goed beschreven dat je er automatisch een band mee krijgt, niet altijd een positieve band.
Olivia en Noor, 2 vriendinnen maar allebei met een verleden. Noor is volledig tegenovergesteld van Olivia. Waar Noor niet op haar mondje is gevallen en gelijk roept denkt Olivia nog 2x na. Op een gegeven moment escaleert dit. Persoonlijk heb ik me een paar keer hard op afgevraagd wanneer ze Noor nou eens van repliek zou dienen. Ik zat me af en toe goed te ergeren aan Noor.
Na een uitdaging van Noor gebeurt er iets fantastisch voor Olivia, al lijkt dat op het eerste gezicht eerder een nachtmerrie dan een droom. Ze wordt gevraagd om een stuk uit Romeo en Juliet te spelen.
Ze belandt in een rollercoaster aan emoties, stress, drukte en nieuwe mensen. Gelukkig is daar 1 persoon die haar veilige haven is, ondanks haar twijfels en angsten is hij er voor haar.
Ik las het prachtige boek Applaus geschreven door Eve.W.Borghs.