Een heerlijke feelgood die je hart verwarmt als een kop pompoenkoffie!
Wat een heerlijk boek! Het Pumpkin Spice Café is precies het soort feelgood waar ik dol op ben. Vanaf de eerste bladzijde voelde ik me thuis in het knusse stadje, tussen de gezellige bewoners en de geur van versgebakken lekkernijen.
Ik las dit boek in één adem uit — het was zó sfeervol dat ik er echt zin van kreeg in een pumpkin spice latte! De personages zijn hartverwarmend en levensecht; ik leefde helemaal met ze mee. De romantiek is precies goed: lief, herkenbaar en met genoeg diepgang om je te raken.
De auteur weet perfect de warmte van de herfst te vangen in woorden. Het voelde alsof ik zelf door de straatjes liep, met een kop koffie in mijn hand en een glimlach op mijn gezicht.
Een absolute aanrader voor iedereen die houdt van kleine stadjes, tweede kansen en verhalen die je een blij gevoel geven. Ik kan niet wachten om meer van deze auteur te lezen!
Perfect leesvoer voor het najaar — dit boek krijgt een vast plekje op mijn feelgood-plank!