Heerlijke roman
Het was genieten van het begin tot het einde. De auteur neemt ons mee naar het Londen van de 19de eeuw, waar er een ware upstairs-downstairs mentaliteit heerst.
We maken kennis met Rowena Blythe, verwend, rijk en jong. De wereld en mannen uit de high society ligt aan haar voeten, tot ze verliefd wordt op de kunstschilder Bartek en wegvlucht met hem.
Ze wordt verstoten door haar familie en vrienden, maar er komt hulp uit onverwachte hoek...
Deze historische roman leest als een trein. Het verhaal wordt verteld vanuit de ik-persoon, dat is wat wennen.De personages doen me denken aan de upstairs, downstairs wereld van Downton Abbey.
Een heerlijke roman vol romantiek, passie, humor met een knipoog naar het 19de eeuwse Londen.