Floor Faber - Maartje Fleur
Z’n 10 jaar geleden, toen ik op kamers woonde, heb ik deze serie op dvd wel 100x gekeken. Toen ik een aantal maanden geleden dit boek bij de kringloop tegen kwam, moest ik hem hebben!
Ik heb het boek in 3 dagen uitgelezen!
Het is een soort Nederlandse Bridget Jones, heerlijk om tussendoor even te lezen. Wel zijn er in de serie een aantal dingen echt anders en had ik vaak momenten van, in de serie is het zo... Zo is er bij Claire en Floor geen mannelijke vriend en in de serie wel. En volgens mij is Claire in de serie niet verliefd op een vrouw. Maar ondanks dat is het boek lekker om te lezen en kreeg ik het gevoel dat ik 10 jaar geleden bij de serie had, toch weer beetje terug! Een aanrader dus, de serie en het boek!
Ik heb het boek in 3 dagen uitgelezen!