Verslavend verhaal

sitawalen sitawalen
16 mrt 2024

Deel 2 van de Twisted serie vond ik persoonlijk minder. Het is heel meeslepend en je zit wel echt mee in het verhaal maar sommige stukken wat langdradig. Het komt misschien doordat ik nog daarnet Twisted Love had gelezen dat ik dit vond. Bij deel 1 van de serie zat ik helemaal in het boek maar hier had ik dat minder.

We hebben reeds kennis gemaakt mer Bridget in boek 1, super fijn dat we in dezelfde vriendenkring blijven in dit boek. Bridget krijgt een nieuwe bodyguard nadat ze jaren met dezelfde heeft gewerkt. In het begin vindt ze dit absoluut niet zo fijn maar al snel verandert dit. Rhys wordt dan na een tijd ook meer als haar bodyguard. Nee zoals in het vorige boek zitten hier ook een aantal pittige scenes in maar dat is net het leuke aan deze boeken.

Zodra Bridget te horen krijgt dar ze koningin gaat worden haalt ze alles uit het leven voor ze haar vrijheid moet afgeven. Maar kan ze alles dat ze heeft opgebouwd ook nog wel terug vergeten en hoe zal het aflopen tussen Bridget en Rhys?

Benieuwd naar hoe het voor hen zal eindigen? Lees dan zeker dit boek. Ondanks dat ik dit minder vond ben ik heel benieuwd naar het vervolg en of we nog een glimp van hun afloop krijgen in de andere 2 boeken.

Veel leesplezier

Meer recensies van sitawalen