Heerlijk boek

Sjoan 23 december 2025
Hebban bedankt voor dit prachtige boek!!! Ik heb meegedaan met de leesclub van Flora's erfenis.
Wat een verrassing deze schrijfster. Het boek boeide van begin tot eind. Met niet teveel en niet te weinig personages goed te volgen, zonder dat je steeds moet denken ''wie is dat ook alweer?'' of ''waar is hij familie van?'' De relatief korte hoofdstukken zorgen dat je dit boek tussendoor ook makkelijk even pakt. Alleen de prachtige kaft nodigt al uit om dit boek te gaan lezen. De schrijfster heeft een fijna schrijfstijl, zonder al te lange zinnen. Leuk om te lezen over geheimen, de streek, verschillende verhoudingen tussen personages, hoe dingen met elkaar verbonden zijn en hoe mooi dit verhaal zich ontwikkeld. Echt een fijn verhaal. Ben erg benieuwd naar deel 2 en wellicht deel 3 om meer te weten te komen over die personen en hun bijbehorende verhalen. Ik kijk er naar uit! Mooie 4 sterren voor een mooi boek.

Meer recensies van Sjoan