Een mooi vol boek dat gemakkelijk wegleest
Wilbur wordt gepest op school en hij heeft een negatief zelfbeeld. Als zijn beste vriend Alex een relatie met Fabrizio krijgt, voelt hij zich alleen. Gelukkig staat zijn buurman Sal altijd voor Wilbur klaar en omgekeerd ook. Wanneer Charlie, een Franse uitwisselingsstudent, bij Wilbur verblijft, wordt hij verliefd op haar. Wanneer Charlie naar huis gaat en Wilbur een aantal weken later samen met zijn klas als uitwisselingsstudent naar Parijs gaat, besluiten Alex en Fabrizio hem een make-over te geven, zodat Wilbur meer zelfvertrouwen krijgt. Hoe zal dit uitpakken?
Een mooi vol boek, met allerlei thema's die allemaal gemakkelijk weglezen. De schrijfstijl van Susin Nielsen vind ik geweldig, ze trekt je mee het verhaal in en het laat je niet meer los. Heel knap gedaan, ik wil meer van Susin Nielsen lezen!