Erg goed debuut!!

Tal Plantaz 10 december 2019
Recensie – Verdwenen van T!ina Frennstedt

Inspecteur Tess Hjalmarsson, de hoofdpersonage van het boek, werkt voor het cold case team te Malmö. Door middel van deze zaken op te lossen wil Tess nabestaanden helpen die met allerlei vragen achterblijven en hen zo de mogelijkheid geven verder te kunnen gaan met hun leven.
Tess en haar team moeten hun werk neerleggen als in Malmö een moordenaar toeslaat. Vrouwen worden vroeg in de ochtend overmeesterd in hun eigen huis en vervolgens verkracht en vermoord.
Carsten Morris, psycholoog van beroep, werkt al meer dan 10 jaar als profiler voor de Deens politie. In Denemarken heeft tot 3 jaar geleden een moordenaar meerdere soortgelijke moorden gepleegd. Hij is tot op heden nooit gevonden noch opgepakt. Slaat deze moordenaar nu in Zweden toe? Krijgt de Deense profiler samen met de Zweedse politie de moordenaar te pakken?
Verdwenen is het debuut van deze auteur. Het is een thriller die sterk begint en net zo eindigt. Personages zijn goed uitgewerkt. Een heerlijke thriller die smaakt naar meer. Ik zal zeker de volgende boeken in deze reeks gaan lezen.

Landgraaf, 10 december 2019

Meer recensies van Tal Plantaz