Minder leuk dan de andere boeken van Fortune

Thera 19 augustus 2025
2,5 ster, naar boven afgerond, omdat het beter werd aan het einde en de fijne schrijfstijl van deze schrijfster. Ik heb echter meer genoten van de andere twee boeken van haar. In dit boek komen we in deel 1 van de ene stomende seksscène naar de volgende (elke zomer werd immers niet anders), waarbij dit geheim gehouden moest worden. Vervolgens had de vriendin van de hoofdpersoon later een ander geheim waarover ze niet wilde praten, maar wel eiste dat men voor haar klaar stond. Kortom, ik heb me zitten irriteren aan deze twee dames met kinderachtig gedrag, waardoor het moois in het boek wat werd ondergesneeuwd. Op het laatst maakten Lucy en Felix toch ineens een zeer volwassen keuze, wat minder geloofwaardig overkwam door het karakter dat van Lucy al eerder totaal anders was geschetst. Toch was het laatste deel fijner om te lezen, misschien heeft de schrijfster de groei naar volwassenheid willen neerzetten, dat zou een verklaring kunnen zijn.

Meer recensies van Thera