Zomerse feelgoed roman die je meeneemt naar Italië

Vandenbrouceb 27 mei 2024
Guilty pleasure. Ja ik geef toe, ik lees ook wel eens iets anders dan mijn Tom Clancy thriller. Op vakantie lees ik graag een feelgoodroman. Afspraak in Ligurië van Hilde Dumez is een topper in zijn genre. Romantiek, heerlijk rondreizen aan de Italiaanse Bloemen Riviera, avontuur en een beetje spanning zijn de basis ingrediënten met een verrassend einde. Sophie gaat op reis na een relatiebreuk en haar jeugdvriendin Cath ontvangt haar met open armen in haar Agriturismo. Daar ontplooien zich romantiek maar ook een spannende intrige. Hilde Dumez beschrijft de prachtige regio met toplocaties als Sestri Levante, Le Cinque Terre en Firenze alsof je er zelf doorwandelt. Je kunt merken dat reizen en toerisme de tweede natuur van Hilde is. Zeker een aanrader.

Meer recensies van Vandenbrouceb