Mijn review
Ik heb dit boek keigraag en heel vlot kunnen lezen.
Het verhaal sleept je mee doorheen de twee perspectieven. Waar verleden en heden samenkomen op het einde, lijken ze op het eerste gezicht niet met elkaar te maken te hebben.
Gaandeweg leer je de personages kennen, maar ook niet te goed, waarom dat zo is wordt duidelijk als het einde nadert.
Het verhaal is goed opgebouwd en is zo goed misleidend geschreven dat je vaak denkt, zo zit het in elkaar.. maar het toch helemaal bij het verkeerde eind hebt.
Freida heeft met dit verhaal een keigoede thriller neergepend en op het eind dacht ik echt van WTF heb ik nu eigenlijk gelezen?!
Haar schrijfstijl is echt meeslepend en misleidend, maar ook supervlot om te lezen. Hoe zij de spanning kan opbouwen en je helemaal op het verkeerde been te zetten, weinig anderen doen het haar na.
Het verhaal is nergens langdradig en heeft ook geen onnodige details die het zo kunnen maken. Want zo'n details voelen soms als teveel.
Als je fan bent van deze auteur, lees zeker dit boek! Ben je geen fan, of ken je deze auteur niet maar hou je van thriller met een sinister ranje, dan raad ik je dit verhaal heel sterk aan. Met andere woorden: Lees dit boek!!