Een verhaal vol chemie en cowboycharme
Dust Storm van Maggie Gates was mijn eerste cowboy romance, en ik moet zeggen: dat smaakt naar meer. Het boek wist me echt te verrassen. De setting voelde warm en levendig aan, je waant je bijna zelf tussen het stof, de paarden en de wijde vlaktes. De sfeer van het plattelandsleven is goed getroffen. Wat ik vooral leuk vond, was de chemie tussen de hoofdpersonages en hun totaal verschillende levensstijlen. Hun band ontwikkelt zich op een natuurlijke manier, met precies genoeg spanning en emotie om je geboeid te houden. De schrijfstijl leest fijn weg, waardoor ik er al snel helemaal in zat.
Hoewel het voor mij geen vijfsterrenboek was, heb ik er enorm van genoten. Dust Storm is een heerlijke combinatie van romantiek, karakterontwikkeling en cowboycharmee, een boek dat me positief heeft verrast. Ik kijk dan ook uit naar deel 2!