geweldige emotionele boek. Een must read book
Eerste keer dat ik een recensie doe. Geen flauw idee of ik het goed doe. Maar bij deze:
Ik heb het boek Hoefijzers in Japan van Mia Farnwood - Auteur gelezen
Mij recensie op Hoefijzers in Japan.
Vandaag (04-06-2020) heb ik het boek binnen gekregen. Ik ben er gelijk in begonnen. Ik werd meegenomen in het verhaal van Shari en Blanche. In het begin heb ik tranen in mij ogen gehad. Maar ook woede. Maar ook verbazing. Naar mate het boek vordert leer je meer over de band tussen Shari en Blanche. De avonturen die ze meemaken. Hoe se elkaar begrijpen en elkaar aanvoelen. Hoe se op elkaar vertrouwen en hoe ze elkaar helpen ontwikkelen en groeien. Je ervaart de emoties die in het boek voorkomen. Ik ben ook een aantal keer boos geweest voor Shari. Omdat haar ouders iets aan het bespreken waren waar Shari niks van af wist. Ik heb het boek gewoon even weg moeten leggen zodat de tranen niet op de pagina’s kwamen. Het boek is zo mooi, zo emotioneel geschreven, dat je Shari en Laura gewoon een knuffel wil geven en zeggen dat alles goed komt. Dat er na regen zonneschijn komt. Je wilt het verdriet gewoon van Laura en Shari overnemen. Het boek is nu uit. En ik kan maar één ding zeggen: respect. Respect voor Laura. Respect voor Shari. Respect voor Blanche.
Een prachtige boek vol emoties, gevoelens, strijd en liefde.