Advertentie

Bart-Jan Kazemier

Artikelen 3 Newsroom 1 Spots 1 beschrijving bewerken

Bart-Jan Kazemier (Groningen, 1979) studeerde af als taalkundige aan de Rijksuniversiteit Groningen. Na zijn studie werkte hij als docent Nederlands in het internationaal onderwijs en gaf hij les aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Hij is een van de oprichters van 'This Is Propaganda', een onderzoeksproject naar de relatie tussen media, commercie en politiek. Dit project leverde meerdere animatiedocumentaires op, die op filmfestivals wereldwijd werden vertoond.

Kazemier maakte in 2014 zijn debuut als misdaadautur met De man in het middeneen thriller over de dunne en gevaarlijke scheidslijn tussen politiek en media en waarin een strafrechtadvocaat een baan krijgt aangeboden als persoonlijk advocaat van de eigenaar van de grootste televisieproductiemaatschappij van de Benelux. In Kazemiers tweede thriller, Drone  (2015), wil de minister van Defensie de Kamer laten instemmen met de aankoop van een nieuw type drone, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Er blijkt van alles aan de hand te zijn op het Ministerie van Defensie.

Nieuwste boek

Door lezers

Thriller Café / En de winnaar is?
24 februari 2017 11 reacties
  Meer artikelen van lezers

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Van deze auteur

Meer Boeken

Gesponsorde boeken