Advertentie

Dan T. Sehlberg

beschrijving bewerken

Dan T. Sehlberg (1969) is een Zweedse ondernemer in de IT- en internetsector en eigenaar van verschillende bedrijven. Hij studeerde aan de Stockholm School of Economics en behaalde aan de Mälardalen University zijn master of Science in computer engineering en informatica. Hij speelde vroeger ook in de rockband Nova.  

Sehlberg maakte zijn schrijversdebuut met Mona  (Mona, 2013), een ingenieuze en originele thriller met sciencefictionelementen, en het eerste deel in een tweeluik dat leest als een origineel experiment en gebaseerd is op een concept dat grenst aan sciencefiction. Vrij Nederland honoreerde het met vier sterren en noemde het verhaal authentiek en plausibel. Studio New Regency heeft de filmrechten aangekocht. Mona werd in Nederland ook uitgegeven onder de titel Besmet.

Deel twee van de serie, Antivirus,  verscheen in Zweden in 2014. In de tweeluik speelt informatieprofessor Eric Söderqvist de hoofdrol.

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Van deze auteur

Meer Boeken