Advertentie

Era Richmen

Artikelen 2 Spots 1 beschrijving bewerken

Era Richmen is het pseudoniem van het schrijversduo Eric Bakker en Herman Zandstra. De twee vrienden besloten in 2009, in een kleine koffiebar in Haarlem, hun droomwens om te gaan schrijven te vervullen.

Zandstra werd in 1953 geboren in Hengelo, is bedrijfskundige en MBA opgeleid. Na jarenlang te hebben gewerkt als eigenaar/directeur van een organisatieadviesbureau, vervulde hij zowel bij profit- als non-profitorganisaties functies op het gebied van personeelsmanagement. Daarnaast runde hij een centrum voor creatieve uitingen.

Bakker werd in 1965 geboren in Amsterdam. Na het gymnasium begon hij een loopbaan in de vastgoedsector, waar hij verschillende management- en directieposities bekleedde bij gerenommeerde (internationale) organisaties. Bakker rondde, naast studies aan Universiteit Nyenrode, ook zijn MBA af. 

In 2011 verscheen Het Dubai Ultimatum, het in eigen beheer gepubliceerde thrillerdebuut van Era Richmen. De tweede thriller, Het Slater Delict, verscheen in oktober 2014. 

Nieuwste boek

De Saraceense Samenzwering - Era Richmen Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie

Door lezers

Meet & Greet Café / Het M&G 10-daagse café met ... Era Richmen
28 februari 2020 6 reacties
  Meer artikelen van lezers

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Van deze auteur

Meer Boeken