Meer dan 5,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Gauke Andriesse

Artikelen 2 Spots 1

Gauke Andriesse (1959) werd geboren in Bloemendaal. Hij werkte tien jaar als ontwikkelingseconoom in het Andesgebergte van Ecuador. Sinds 2000 reist hij regelmatig naar Afrika om instellingen te ondersteunen die kleine leningen verstrekken aan kleine ondernemers. In zijn Havixdetectives vermengt hij fictie met feiten over bizarre, werkelijk gebeurde zaken. Met De handen van Kalman Teller won hij in 2011 De Gouden Strop. Hij schrijft ook onder het pseudoniem Felix Weber waarmee hij een tweede Gouden Strop in de wacht sleepte.

Jager Havix

Jager Havix is een gewoon mens, dus geen type James Bond. Hij is goed in zijn werk en kan op die manier ruim in zijn levensonderhoud voorzien. Hij interesseert zich voor boeddhisme en wat hij daarover leest spreekt hem erg aan. Soms heeft hij een droevige bui door het verlies van zijn vrouw, die fases maken het leven niet gemakkelijk voor hem. Hij werkt als privé detective en raakt daardoor betrokken bij duistere zaken.

1. De dode opdrachtgever (2006)
2. De verdwenen schilderijen (2006)
3. Stilzwijgen (2008)
4. De handen van Kalman Teller (2010)
5. Nu ik er niet meer ben (2013)

Leo Boorman

1. Dodelijke gelijkenis (2022)

Laatste bewerking door Anouk (Hebban Crew) op 21/09/2022
Auteursfoto: Geert Snoeijer
Rapporteer deze bijdrage aan de redactie

Nieuwste boek

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Van deze auteur

Meer Boeken