Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
De handen van Kalman Teller
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 8 4 22 3 12 2 4 1 1
VN:

De handen van Kalman Teller

47

Gelezen 51 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 24 Favoriet 1 Recensies 6
Thrillers & Spanning Artikelen 1 Lijsten 3   Topics 0

Als de jonge Mira Roes in het ziekenhuis slachtoffer wordt van een verkeerd uitgevoerde medische ingreep, is dat voor haar en haar man Frederik het begin van een tien jaar durende lijdensweg langs tal van medische beroepsorganen en gerechtelijke instanties. Ondanks haar ernstige verminkingen vallen de rechterlijke uitspraken keer op keer in haar nadeel uit en lijkt het er steeds meer op dat de schuldige de hand boven het hoofd wordt gehouden. Als haar zaak hopeloos is vastgelopen, besluit haar protegé, de vermogende Joodse zakenman Kalman Teller, de hulp in te roepen van de Amsterdamse privédetective Jager Havix. Wanneer Havix een belangrijke getuige weet op te sporen, wordt deze echter op beestachtige wijze vermoord. Hiermee loopt het spoor dood. Maar Kalman Teller laat Havix niet meer met rust. Waarom is hij zo vasthoudend en wat is er waar van de geruchten dat deze overlevende van de Holocaust zo?n teruggetrokken bestaan leidt, omdat hij iets heeft te verbergen?

+


Genre
Thrillers & Spanning
Literaire thriller
Serie
Jager Havix (4)
Aantal pagina’s
304
Uitgeverij
Atlas Contact
Eerste editie
29 mei 2010
Laatste editie
28 februari 2013
ISBN
9789045033938 , 9789045021492 , 9789045017563
Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door marmaa
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (6)

Keuze van de redactie

Subtiele thriller rond medische blunder

door: Fred Monsma 1 like
Zo nu en dan krijgt een criticus een stuip als-ie weer eens wordt opgezadeld met een waardeloos boek. Wat kwaliteit betreft dan, geen boek is immers gratis, zelfs een flutroman niet. Het is dan ook een feest als er een toppertje op tafel ligt ter recensie.
Dat was ook het oordeel van de jury van...
Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De handen van Kalman Teller

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken