Meer dan 5,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Gillian King Auteur

Hebban-auteur


139 lezers volgen deze auteur

Gillian King

Artikelen 9 Spots 18

Gillian King (1978) woont samen met haar man en twee kinderen in Den Haag. Ze heeft pedagogische wetenschappen gestudeerd in Leiden en is eigenaar van Het Leerhuis in Den Haag, een praktijk voor kinderen met leerproblemen en ontwikkelingsstoornissen. ​Auteur van o.a. Ik mis je, Ik vergeet je niet, Je moest eens weten en Belofte maakt schuld. Tweevoudig winnaar Feelgood van het jaar bij Chicklit.nl Haar romans bij HarperCollins Holland kenmerken zich door een combinatie van herkenbare emotionele gebeurtenissen, levensechte personages en een diepere, maatschappelijk geëngageerde laag. In maart 2024 verschijnt haar roman Als ik je weer zie bij HarperCollins Holland. In de zomer (2024) verschijnt haar spannende jeugdnovelle Opgesloten bij uitgeverij Kluitman als onderdeel van de zeer populaire Kluitman-novellereeks voor jongeren.

Nieuwste boek

Door lezers

De Luisterboekhoek / Marieke luisterde: De podcast Liefteratuur
29 juli 2023 6 reacties
Fabulous Feelgood! / Het Valentijnfestival 2023
27 mei 2023 12 reacties
  Meer artikelen van lezers

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Van deze auteur

Meer Boeken

Persoonlijke boekenplank van Gillian King