Meer dan 5,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Isabel Allende

Artikelen 7 Newsroom 4 Spots 6 Topics 1

Isabel Allende (1942) is een Chileense schrijfster. Als diplomatendochter reisde ze de hele wereld rond. Na de militaire staatsgreep in 1973 in Chili, waarbij haar oom, president Salvador Allende, werd vermoord, vestigde zij zich in Venezuela. Isabel Allende is een wereldberoemde schrijfster van talloze boeken, waaronder grote liefdesromans en historische romans. Zij is de eerste (en misschien nog steeds de enige) Latijns-Amerikaanse vrouw die een publiek van honderden miljoenen lezers en lezeressen heeft weten te bereiken en heeft laten kennismaken met de Zuid-Amerikaanse werkelijkheid, dat immense continent met zijn grote maatschappelijke tegenstellingen en overvloedige natuur. Al haar boeken zijn in het Nederlands vertaald.

Nieuwste boek

De wind kent mijn naam - Isabel Allende Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie

Door lezers

Fabulous Feelgood! / Feelgood Friday met Jeanet Moorman
09 maart 2018 11 reacties
Thriller Café / #4 Zuid-Amerika
19 maart 2017 2 reacties
  Meer artikelen van lezers

Topics

De winter voorbij
door Marjo 7 reacties 1 like

Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Van deze auteur

Meer Boeken