Meer dan 4,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Isabelle Paz Soldan Auteur

Hebban-auteur


22 lezers volgen deze auteur

Isabelle Paz Soldan

Artikelen 1 Spots 1

Lezen en schrijven deed ik eigenlijk altijd al graag. Ik verslond als kind ieder boek dat op mijn weg kwam en schreef uitgebreide verhalen over mijn knuffels en de reisjes die we maakten. Voor mijn studie archeologie verliet ik Eindhoven voor onze hoofdstad. Ik rondde een master Erfgoed af en herontdekte mijn liefde voor schrijven toen ik meedeed aan een project van uitgeverij Matrijs voor de werelderfgoedreeks. Het smaakte naar meer, het was mijn droom om een feelgoodroman te schrijven. Ik vond werk in Eindhoven, kocht er een huis, ontmoette er mijn Belgische vriend en spendeerde mijn vrije tijd naast reizen en leuke uitstapjes voornamelijk aan mijn schrijfhobby. Zo werd Liefde en ananas geboren. In 2021 debuteerde ik met dit boek bij Zomer en Keuning en een tweede deel van de fruitserie is in de maak. In mei 2022 zal Laat me niet vallen bij Zomer en Keuning als ebook verschijnen.

Nieuwste boek

Slipperdagen en zomerjurken - Saskia M.N. Oudshoorn Lisanne Stam ... Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie

Door lezers

Fabulous Feelgood! / Amarins en Marieke lezen Slipperdagen en zomerjurken
26 juli 2023 13 reacties
  Meer artikelen van lezers

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Van deze auteur

Meer Boeken

Persoonlijke boekenplank van Isabelle Paz Soldan