Advertentie

Richard Verbrugge

beschrijving bewerken

Richard Verbrugge werd in Goes geboren (1978) en groeide tijdens zijn tienerjaren op in Den Helder. Hij studeerde aan de Hogeschool Alkmaar en de Vrije Universiteit in Amsterdam. Na zijn studie werkte hij onder andere bij een krant en in de muziekbranche. Ruim tien jaar lang organiseerde hij busreizen naar popconcerten en hardrock festivals. Verbrugge is geïnteresseerd in muziek, reizen, film, wetenschap en voetbal, maar schrijven is en blijft zijn grote passie. Sinds 2007 is hij vader van een drieling, dus het schrijven belandde hierdoor op een lager niveau.

Verbrugge schreef kortverhalen, gedichten en romans/thrillers, waarvan Nederlands Pompeï  in 2001 als eerste manuscript het boekstadium bereikte. Nederlands Pompeï  werd een bestseller bij Gopher en een hit in de Nederlandse bibliotheken. Daarna volgden de thrillers Octagon  (2006) en Hotel Golden Morticum  (2011). In 2013 verscheen Verbrugges vierde boek, de verhalenbundel Theatertrip.

Nieuwste boek

Terug naar de hemel - Richard Verbrugge Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Van deze auteur

Meer Boeken