Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid

Sebastian Fitzek

Artikelen 13 Newsroom 1 Spots 9 beschrijving bewerken

Sebastian Fitzek (1971) is een Duitse schrijver en journalist, geboren in Berlijn. Hij studeerde Rechtswetenschappen en werkt als journalist en schrijver voor radiostations en tv-zenders. Hij debuteerde in 2006 met de psychothriller De therapie en dat was in Duitsland meteen een bestseller, in die mate zelfs dat het boek De Da Vinci code van de eerste plaats van de verkooplijsten verdrong. Sedert zijn debuut in 2006 publiceert Fitzek klokvast één tot twee bestsellers per jaar; allemaal eindigen ze in de top tien van de bestsellerlijsten. Van zijn psychothrillers zijn miljoenen exemplaren over de toonbank gegaan. Voor zijn boek Afgesneden (2014) bundelde Fitzek zijn krachten met die van Michael Tsokos, de bekendste patholoog-anatoom van Duitsland.

Laatste bewerking door Carola op 02/02/2019
Rapporteer deze bijdrage aan de redactie

Nieuwste boek

Meer over Sebastian Fitzek

Sebastian Fitzek in quotes
25 mei 2017 12 reacties
  Meer artikelen

Hebban Newsroom

  Meer artikelen

Door lezers

De Luisterboekhoek / Helma luisterde ... De weg naar huis van Sebastian Fitzek
08 januari 2022 25 reacties
Thriller Café / Listmania Duitstalige vertaalde standalones
20 juni 2021 91 reacties
  Meer artikelen van lezers

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Van deze auteur

Meer Boeken

Gesponsorde boeken