Sharon Creech

beschrijving bewerken

Sharon Creech woont in de Amerikaanse staat New Jersey. Ze heeft Engelse literatuur gestudeerd aan de universiteit en vond daarna werk in Washington. Al snel ontdekte ze dat ze niet geschikt was om de hele dag op een groot en saai kantoor te zitten. Daarom stapte ze over naar het onderwijs.

Tegenwoordig besteedt Sharon Creech een groot deel van haar tijd aan het schrijven van verhalen. Tussendoor staat ze voor de klas. Daarnaast bezoekt ze graag tentoonstellingen en theatervoorstellingen. Ze vindt het ook heerlijk om er met haar hond op uit te trekken. Sharon is gek op alles wat met de natuur te maken heeft – bomen, panda’s, walvissen, wilde paarden en krokodillen. Ze vindt dat de natuur beschermd moet worden. Het enige waar ze doodsbenauwd voor is, zijn spinnen! Bij het lezen van Achter de maan ontdek je dat deze onderwerpen soms heel verrassend terugkomen in het verhaal

Laatste bewerking door Uitgeverij Kluitman op 17/04/2018
Rapporteer deze bijdrage aan de redactie

Nieuwste boek

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Van deze auteur

Meer Boeken

Gesponsorde boeken