Meer dan 5,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Wim van der Maaten Auteur

Hebban-auteur


1 lezer volgt deze auteur

Wim van der Maaten

Ik ben een gepensioneerde wiskundige die zijn eigen kinderen graag verhalen vertelde. Daarin volgden twee kinderen, Marloes en Pardoes, met de sterrenkijker van hun opa de avonturen van een meisje en een jongen op een andere planeet. Deze avonturen heb ik nieuw leven ingeblazen in mijn boek 'Het land van Marloes en Pardoes'. Dit boek is vooral bedoeld als voorleesboek voor kinderen van 4 tot 8 jaar. Inmiddels is ook een tweede deel verschenen onder de titel: 'Marloes en Pardoes gaan vrolijk verder'. Dit boek is bedoeld als voorleesboek voor kinderen van 6 tot 10 jaar, maar kan ook heel goed zelfstandig gelezen worden. Het derde deel wordt op dit moment geschreven, en is geschikt voor kinderen van 8 tot 12 jaar. Daarmee zal de Marloes-en-Pardoes-serie compleet zijn, en bedient dan de hele basisschool. Kenmerken van de serie zijn de spannende, levensechte verhalen en de kleurige, handgetekende illustraties.

Nieuwste boek

Marloes en Pardoes gaan vrolijk verder - Wim van der Maaten Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie

Updates van Wim van der Maaten

Het land van Marloes en Pardoes
09 april 2021 1 like
Het land van Marloes en Pardoes
06 april 2021 1 like
  Meer updates

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Van deze auteur

Meer Boeken

Persoonlijke boekenplank van Wim van der Maaten