Meer dan 5,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Leuk vervolg

WendyBlogt 22 augustus 2022
Dit boek is het tweede deel van de Marloes en Pardoes serie. Het staat net als het eerste deel vol met halen. Het bevat 13 verhalen op de groene planeet en 15 op de blauwe planeet. De verhalen staan op een dubbele pagina, dus lekker kort om voor te lezen. Dit keer zijn het berichten van Opa aan de kinderen. Ze eindigen allemaal met een regel met de boodschap dat hij moet stoppen om dat het te laat wordt of hij te moe is. Kinderen weten dan ook dat het klaar is en dat er de volgende keer meer komt.

Het boek staat vol met mooie handgetekende kinderlijke illustraties. Het zijn leuke verhalen om voor te lezen, of voor kinderen om zelf te lezen. Er staan ook wat Engelse regels tekst in, de vertaling staat er dan ook bij.
1

Reageer op deze recensie

Meer recensies van WendyBlogt

Gesponsord

Leen (27) zit gevangen in een kelder. Pas als hij zelf begrijpt waarom, zal zijn moeder hem vrijlaten. Literaire thriller. Spannend en aangrijpend. Vakantietip!

Stemmen laat de kracht van taal laat zien. Bijzonder knap hoe Boekwijt erin slaagt warmte en kou en hoop en verdriet in enkele zinnen te vangen.