Erg goed en spannend verhaal
De cover van het boek ziet er al mooi uit, echt mijn kleuren! En dan de sprayed edges, alleen daarom zet ik hem (achterste voren) in mijn boekenkast.
Dit is een stukje van de synopsis:
Wanneer vlucht MA318 spoorloos verdwijnt boven de Zuid-Chinese Zee, breekt de hel los voor copiloot Franky Avonds. Door een last-minute ruil zat niet zij aan boord, maar haar geliefde Jack. Terwijl de wereld rouwt, start Franky haar eigen zoektocht naar antwoorden. Waarom werd de communicatie abrupt verbroken? Wat deed het vliegtuig écht na zijn laatste contact? En waarom lijken overheden alles te doen om de waarheid te begraven? Hoe dichter Franky bij de feiten komt, hoe groter het gevaar. Want iemand wil niet dat de waarheid het daglicht ziet.
Dit is het tweede boek dat ik van Pia lees, het voorwoord maakte al indruk op me "Voor zij die nooit thuiskwamen van vlucht MH370. Nooit verdwenen uit onze harten. In deze pagina's spreekt hun stilte eindelijk luid". Vanaf dat moment had ze me al te pakken, ook de eerste pagina’s van elk hoofdstuk geïllustreerd en hebben een quote erbij staan. De schrijfstijl van Pia geeft je het gevoel dat je erbij bent en laat je het gevoel van Franky goed voelen. Vooral ook tijdens de spannende zoektocht en alle emoties die erbij komen kijken. Beetje bij beetje valt alles op zijn plek en komt alles tot een groter geheel.
Het verhaal is ook zo meeslepend dat je het het liefst in één keer uit zou willen lezen. Helaas had ik daar steeds de tijd niet voor. Tussen het lezen door merkte ik ook echt dat het verhaal onder je huid ging zitten omdat je steeds met vragen blijft zitten. De onzekerheid maakt het een erg rauw verhaal
Het is een erg goed verhaal wat je zeker bij blijft. Het boek is qua uiterlijk en qua verhaal een goede aanrader.
Ik heb met dit boek mee mogen doen met de Blogtour, Phoenix books bedankt daarvoor
Dit is een stukje van de synopsis: