Koken is helemaal niet zo moeilijk als het soms lijkt. Sterker nog, de technieken uit (groot)moeders tijd zijn grotendeels nog steeds van toepassing! Dit nieuwe basiskookboek leert je de verschillende 'ouderwetse' bereidingswijzen, maar dan wel aangepast aan onze hedendaagse menukaart en stijl van koken. Van groenten, vlees en vis tot rijst- en pastagerechten; je treft er alles in aan! Ook bevat het informatie over keuken- gereedschap, maten en gewichten en schoonmaaktips. Je kunt er bovendien je eigen succesrecepten in kwijt. Zo wordt dit een extra nuttig bewaar-kookboek!
Is Liften naar de hemel van Lex Paleaux jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!
Is De nomade van Anya Niewierra jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!
Is Beladen huis van Christien Brinkgreve jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!
Is Het huis met de palm van Esther Verhoef jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!
Is De verwarde cavia terug op kantoor van Paulien Cornelisse jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!
Is Meneer Putmans ziet het licht van Hendrik Groen jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!
Een ontroerende en betoverende roman over familie, herinneringen en hoop, waarin het verleden van Libanon wordt verweven met de zoektocht van twee Canadese zussen naar hun roots.Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.
Na de mysterieuze dood van haar beroemde moeder ontvangt Mackenzie brieven die duistere geheimen onthullen achter haar moeders succes.Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.
Reageren op 1000 graden basiskookboek
Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.