Alles geeft licht
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 0 2 0 1 0

Alles geeft licht

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Alles geeft licht van Julia Baird is een boek voor de liefhebbers van Het zoutpad. We weten allemaal dat we de momenten moeten koesteren waarop we ons gelukkig, tevreden en vredig voelen. Maar hoe gaan we verder nu alles anders is? Nu we des te meer beseffen hoe kwetsbaar het leven kan zijn? Is het mogelijk om toegang te krijgen tot licht – onze eigen bron van phosphorescence? In dit wijze en inspirerende boek Alles geeft licht reflecteert bestsellerauteur Julia Baird op haar ervaringen met die fosforescentie, het lichtgevende fenomeen uit de natuur, en vertelt ze hoe ze haar eigen ‘innerlijke gloed’ wist te cultiveren in het licht van een levensbedreigende ziekte.
Geinspireerd door de eenvoudige schoonheid van vuurvliegjes en lichtgevende oceanen schrijft Julia Baird over de dingen die haar weg verlichtten na een periode van liefdesverdriet en ziekte. Verbinding met de natuur, ontzag en verwondering opzoeken, maar ook gewoon vriendschappen onderhouden. Het zijn gewoontes die haar leven veranderden. Want als we openstaan voor het mysterie van de wereld en de rustgevende kracht van ‘het gewone’ erkennen, ontdekken we verborgen bronnen van veerkracht. Het zijn deze ervaringen die ons ondersteunen en ons helpen ons eigen licht te zien wanneer de wereld donker wordt. Iedereen voelt zich een beetje lichter na het lezen van Alles geeft licht van Julia Baird.
Dit boek is prachtig. Een licht in het donker.’ – Matt Haig

‘Een meesterlijke mix van wetenschap, psychologie, journalistiek, persoonlijke ontwikkeling en memoir. Hoewel ik het soms ingewikkeld vond om het aan vrienden uit te leggen, is het
helemaal niet moeilijk om te lezen.’ – Booktopia

‘Een hand vol licht in een verduisterde wereld.’ – Cal Flyn, auteur van Verlaten oorden

‘Dit is absoluut mijn soort boek. Julia geeft ons licht. Leven, natuur, hoop. Trakteer jezelf.’ – Matt Haig
+


Genre
Literaire non-fictie
Literaire non-fictie algemeen
Aantal pagina’s
312
Uitgeverij
Ambo|Anthos
Eerste editie
09 mei 2022
Laatste editie
09 mei 2022
ISBN
9789026358531 , 9789026358548


Boekinformatie wijzigenReacties op: Alles geeft licht

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken