Advertentie

Als doden dromen

107

Rank 4248 Gelezen 108 Aan het lezen 3 Wil ik lezen 102 Favoriet 11 Recensies 53
Young adult Spots 2 Top25's 2   Topics 0

April Charles is een prettig gestoorde, jonge meid die liever lui dan moe is. Ze werkt in een funerarium, kickt op zombieverhalen en heeft leuke vrienden. Maar niemand in haar omgeving weet dat ze niet van deze wereld komt. Ze is half sirene en half ripper. Met haar stem kan ze de doden tot leven wekken en de levenden beïnvloeden. Die gaven gebruiken is echter niet zonder gevolgen. Haar duistere kant wil het dan overnemen en het kost haar alle moeite om deze onder controle te houden. Wanneer ze op een dag per ongeluk een dode tot leven wekt, vertelt die haar verontrustend nieuws. Een groep menselijke psychopaten zijn van plan om haar wereld, Terr, uit te buiten en het aan de allerrijksten als exclusieve vakantiebestemming te verkopen. Op Terr kan en mag namelijk alles, er zijn bijna geen regels, en er leven vreemde, fascinerende wezens. April weet dat ze haar rustige leventje vaarwel moet zeggen als ze Terr wil helpen redden. En dus gooit ze zich met frisse tegenzin in de strijd.

+


Genre
Young Adult
Fictie 15+
Aantal pagina’s
300
Uitgeverij
Hamley Books
Eerste editie
05 juni 2020
Laatste editie
11 september 2020
ISBN
9789463967259 , 9789463967327


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Hamleybooks
Rapporteer deze bijdrage
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie

Recensies (53)

Keuze van de redactie
Silke Gorremans Hebban Recensent

Originele fantasy van eigen bodem

door: Silke Gorremans 1 like ebook

Mel Hartman heeft haar strepen binnen de volwassen fantasy reeds verdiend. Met haar succesvolle series 'Fantasiejagers' en 'Manon Maxime' wist ze zich als Belgische fantasyschrijver een plekje toe te eigenen binnen het genre. De laatste jaren verschenen er echter geen nieuwe boeken van haar meer op...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Als doden dromen

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.