Meer dan 5,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Als je toch honderd wordt, kun je net zo goed gelukkig zijn

Als je toch 100 wordt, kun je net zo goed gelukkig zijn is de Koreaanse bestseller van dr. Rhee Kun Hoo. De gepensioneerde psychiater vertelt over vergeving, spijt hebben van altijd maar doorgaan, het plezier van simpel leven en de kracht die schuilt in gewoon geluk.

Zijn eigen leven is een onuitputtelijke bron van opmerkelijke ervaringen die hij als psychiater, humanist, activist, oorlogoverlevende, echtgenoot, vader en grootvader heeft meegemaakt en zijn verhalen bieden troost. Rhee’s wijsheid en inzichten in wat een goed leven behelst zal bij iedereen een snaar raken, van overspannen millenials tot overpeinzende pensionado’s.

Toon details

Recensies (5)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Is Als je toch honderd wordt, kun je net zo goed gelukkig zijn het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

Leen (27) zit gevangen in een kelder. Pas als hij zelf begrijpt waarom, zal zijn moeder hem vrijlaten. Literaire thriller. Spannend en aangrijpend. Vakantietip!

Stemmen laat de kracht van taal laat zien. Bijzonder knap hoe Boekwijt erin slaagt warmte en kou en hoop en verdriet in enkele zinnen te vangen.

Reageren op Als je toch honderd wordt, kun je net zo goed gelukkig zijn

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.