Babygehalte
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 1 4 5 3 1 2 0 1 0

Babygehalte

7

Gelezen 8 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 6 Favoriet 0 Recensies 6
Literatuur & Romans   Topics 0


Kobe Lecompte (1979), geboren te Brussel heeft vijftien jaar de prachtigste modeboetieks van de wereld afgeschuimd om er Belgische modecollecties te verkopen. Nadien vond hij het welletjes, deed de boeken toe en vervoegde het Belgisch leger als soldaat.
In psychiatrische instellingen deed Kobe vijf jaar onderzoek naar verschillende ziektebeelden om op die manier de puzzel van de menselijke psychologie proberen op te lossen.
Van kinds af aan schreef Kobe vaak stiekem. Het boek Babygehalte kende nét twintig jaar geleden zijn eerste zinnen. Het boek heeft een intens rijpingsproces gekend en Kobe heeft het boek ook vaak en ver opgeborgen. Zoveel jaar later, na lessen in de nuchterheid, heeft Kobe het boek afgewerkt.
In februari 2019 vierde Kobe zijn veertigste verjaardag, het twintig jaar ontstaan en het uiteindelijk bestaan van zijn debuutroman, Babygehalte.

‘Mijn ervaringen en levensovertuiging hebben dit boek tot een soort ‘levensgids’ gemaakt in de vorm van een verhaal vol waanzinnige momenten’.
Dit verhaal gaat over een engel die op aarde komt om mensen die het leven als een groot ongeluk beschouwen, gelukkig te maken.
Het boek is een zoektocht, vol oplossingen naar geluk, met regelmatig pauzes in de vorm van losse teksten als mijmermoment voor de lezer.
‘Wie ben ik om jullie het geluk te wijzen? Ik kan enkel opdienen wat ik leerde.’

+


Genre
Literatuur & Romans
Literaire fictie algemeen
Aantal pagina’s
202
Uitgeverij
Stefaan Van Laere/Uitgeverij Partizaan
Eerste editie
06 februari 2019
Laatste editie
06 februari 2019
ISBN
9789492007759 , 9789463802925


Boekinformatie wijzigen


Recensies (6)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Babygehalte

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken