Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Balls & Glory

Tv-chef Wim Ballieu staat al enkele jaren bekend om zijn hemels gevulde gehaktballen. Als boerenkleinzoon en zoon van een slager is hij helemaal thuis in het ambacht van vlees bereiden.
Hij raakte al snel gefascineerd door slowfood en artisanale technieken en kwam zo tot zijn signatuurgerecht: een echte, Vlaamse, gevulde gehaktbal, gepimpt met originele ingrediƫnten als ossenstaart, truffel en chocolade: balls met de nodige glory dus.
In 2012 opende Wim Ballieu zijn eerste Balls & Glory-restaurant in Gent. In 2013 werd zijn project uitgeroepen tot Beste Foodconcept van Europa en intussen opende hij ook vestigingen
in Brussel, Leuven en Antwerpen. Vandaag zijn er concrete plannen voor restaurants in nog veel meer (wereld)-steden. Dit boek viert de successen en blikt vooruit naar de toekomst.
In dit lijvige boek verzamelt Wim Ballieu zijn meest gesmaakte balls en biedt hij ook verrassende vegetarische varianten aan. Laat je door zijn recepten inspireren om zelf aan de slag te gaan en de perfecte gevulde gehaktbal te rollen.
De eenvoudigste en snelste weg naar
(h)eerlijk comfortfood!
Tv-chef Wim
Ballieus recepten
voor de beste
gevulde gehaktbal
Toon details

Schrijf een recensie

Is Balls & Glory het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Reageren op Balls & Glory

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.