Advertentie

Bart Zonderland en de Paladijnen van Oberon

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Fantasy & SF   Topics 0
Na zijn spannende avontuur aan het begin van de zomervakantie heeft Bart heel wat om over na te denken. Hij probeert zijn vriend Paul er zoveel mogelijk over te vertellen, maar dat is best lastig als je zelf niet goed begrijpt wat er is gebeurd. Als boswachter Roothooft hen in het ziekenhuis een geheim opbiecht, is dat het begin van een nieuw avontuur. Al snel wordt duidelijk dat de Woudbokkels niet van het toneel zijn verdwenen, maar zijn zij de enige vijanden? Wie zijn toch die geheimzinnige Paladijnen en waarom zijn die oude documenten zo belangrijk?
Ondertussen groeit Bart in zijn taak als beschermer van het woud, de dingen die hij kan zijn onvoorstelbaar, maar die nare dromen had hij er liever niet bij. Bovendien, wat er met hem gebeurt, wil hij dat allemaal wel? Het Donkerwold is altijd een goede plek om na te denken en om advies te vragen aan oude, wijze bomen.
In Roothoofts boerderijtje lopen Bart en Paul tegen ongewenste gasten aan waarna het letterlijk te heet wordt onder hun voeten. Zal dit avontuur voor iedereen goed aflopen?
+


Genre
Fantasy & SF
Aantal pagina’s
336
Uitgeverij
Uitgeverij Bart Zonderland
Laatste editie
19 september 2019
ISBN
9789082864915


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partnersReacties op: Bart Zonderland en de Paladijnen van Oberon

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken