Advertentie

Be fit, be awesome 2

8

Gelezen 10 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 38 Favoriet 1 Recensies 1
Culinair Artikelen 2 Topics 1
Een propvolle agenda combineren met gezond en lekker eten? Het kan, dit boek leert je hoe!

Na het overweldigende succes van haar eerste kook- en work-outboek heeft de enthousiaste voedingsdeskundige en sportcoach Laura Van den Broeck een vervolg klaar! In Be fit, be awesome 2 toont Laura weer aan dat een gezonde en fitte levensstijl eenvoudig kan zijn en niet veel tijd en moeite hoeft te kosten.

Dit boek bevat tientallen heerlijke en toch simpele en voedzame recepten, die samengesteld zijn met een beperkt aantal en eenvoudig te vinden ingrediënten. Bovendien heeft Laura veel aandacht voor het say no to food waste-principe: de overschotten kan je verwerken in een ander gerecht en bij ieder recept worden er ook alternatieve ingrediënten gegeven. Goed voor het milieu én je portemonnee!
Naast de recepten bevat het boek ook voor iedereen haalbare én effectieve work-outs die ondersteund worden door video’s. Moet een gerecht even in de oven garen of heb je een gaatje in je agenda? Jij voert de work-outs uit waar en wanneer je maar wil.
En om je nog dat extra duwtje in de rug te geven om gezonder te gaan leven, vind je in dit boek ook een zeswekenplan terug. Hierin reikt Laura je de broodnodige basis aan voor een evenwichtige levensstijl die op lange termijn vol te houden is.
Kortom: geen excuses meer, want dankzij Be fit, be awesome 2 ligt een gelukkig en gezond leven voor het grijpen!

+


Genre
Culinair
Eten en drinken algemeen
Poezie
Aantal pagina’s
176
Uitgeverij
Uitgeverij Vrijdag
Eerste editie
01 oktober 2020
Laatste editie
01 oktober 2020
ISBN
9789460019258 , 9789460019517 , 9789460017674


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie

Recensies (1)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Be fit, be awesome 2

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.