Advertentie
Begeerd door jou - Crossfire Deel 2

Begeerd door jou

243
Rank 3803 Gelezen 364 Aan het lezen 8 Wil ik lezen 60 Favoriet 18 Recensies 1
Literatuur & Romans Artikelen 1 Lijsten 1 Spots 2 Top25's 3   Topics 0

We waren gebonden door verlangen. Onze passie voerde ons tot voorbij elke grens, naar de onweerstaanbare, scherpe rand van obsessie... Gideon Cross. Zo prachtig als hij aan de buitenkant was, zo beschadigd was hij van binnen. Als een allesverzengend vuur stak hij het verlangen in me aan. Ik kon niet uit zijn buurt blijven. Gideon was mijn verslaving, mijn begeerte, hij was van mij. Maar mijn verleden was net zo gewelddadig als dat van hem, we waren beiden gebroken. We zouden het nooit redden samen. Het was te moeilijk, te pijnlijk. Behalve wanneer het perfect was. Op de momenten dat onze onstilbare honger en wanhopige liefde zorgden voor de meest zalige gekte... Begeerd door jou is het tweede deel in de Crossfire-trilogie en neemt je mee naar een duistere wereld vol verlangen en spanning. Het is het perfecte boek voor alle fans van E. L. James' Vijftig tinten grijs.

Genre
Literatuur & Romans
Vertaalde literaire roman, novelle
Serie
Crossfire (2)
Vertaald door
Marike Groot Sander Brink
Uitgeverij
A.W. Bruna Uitgevers
Laatste editie
10 september 2013
ISBN
9789400502390 , 9789400503977 , 9789044969429
+Boekinformatie wijzigen

Door lezers

Fabulous Feelgood! / 10 series om het warm van te krijgen
18 april 2017 12 reacties
  Meer artikelen van lezers

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Een lekker tussendoor romannetje.

door: Sorbotrol 1 like ebook
Dit is deel 2 uit de serie Crossfire. Eva en Gideon vervolgen hun relatie. Je krijgt nu ook een duistere wereld te zien. Maar wel eentje vol verlangen en spanning. Het is een perfect boek om zo nu en dan een stuk van te lezen op je mobiel. Als je dan toch ergens zit te wachten. Alleen duimen dat...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook