Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Beleef de droom
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 17 4 12 3 11 2 1 1 0

Beleef de droom

41

Gelezen 50 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 42 Favoriet 5 Recensies 2
Literatuur & Romans Spots 1   Topics 0

Daisy en James Tucker wonen op een ranch in de wildernis van Wyoming. Na de geboorte van een prachtige tweeling, Sage en Jake, is hun geluk compleet. Maar hun paradijs verandert in een hel op de dag dat de driejarige Jake zomaar spoorloos verdwijnt. Met een gebroken hart besluit Daisy terug te keren naar haar geboorteplaats in Connecticut, samen met haar dochter Sage. James, die zichzelf de schuld geeft van de verdwijning van zijn zoontje, blijft alleen achter op de ranch. Nu, dertien jaar later, leeft Daisy nog steeds gescheiden van haar man. Zij heeft Sage altijd verboden contact te zoeken met haar vader. Maar Daisy weet niet dat haar zestienjarige dochter zwanger is en heftig naar haar vader verlangt. Sage loopt weg van huis. Zal Daisy haar enige overgebleven kind verliezen?

+


Genre
Literatuur & Romans
Vertaalde literaire roman, novelle
Oorspronkelijke titel
Dream country
Vertaald door
Karina Zegers de Beijl
Uitgeverij
The House of Books B.V.
Eerste editie
30 juni 2003
Laatste editie
30 juni 2003
ISBN
9789044307252


Boekinformatie wijzigen


Recensies (2)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Beleef de droom

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken