Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Beste vrienden
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 2 4 2 3 7 2 1 1 0

Beste vrienden

12

Rank 393 Gelezen 12 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 79 Favoriet 0 Recensies 4
Literatuur & Romans   Topics 0

De aantrekkelijke en zelfverzekerde Maryam en de leergierige en serieuze Zahra zijn beste vrienden sinds hun kindertijd in Karachi, hoewel ze totaal verschillend zijn en andere dromen hebben. Op de avond dat Pakistan de eerste vrouwelijke premier kiest en de wereld er even zonniger uitziet, komt aan die dromen een abrupt einde door een snelle en ondoordachte beslissing.

Dertig jaar later wonen Zahra en Maryam in Londen en zijn ze nog steeds beste vrienden. Zahra staat aan het hoofd van Engelands grootste burgerrechtenorganisatie, terwijl Maryam een techondernemer is die steeds meer toegang krijgt tot de bevoorrechte elite met macht. Wanneer twee figuren uit hun jeugd opeens weer op hun pad komen, moeten ze echter hun fundamentele verschillen onder ogen zien. Zal hun vriendschap dit overleven?

Beste vrienden is een meeslepend verhaal over identiteit, macht en de vraag wat beter is voor een vriendschap: principes of loyaliteit?

+


Genre
Literatuur & Romans
Vertaalde literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
304
Uitgeverij
Signatuur
Eerste editie
07 februari 2023
Laatste editie
21 februari 2023
ISBN
9789056727390 , 9789044934618


Boekinformatie wijzigen


Recensies (4)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Beste vrienden

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.