Beter laat dan nooit
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 121 4 238 3 145 2 15 1 1

Beter laat dan nooit

520

Gelezen 567 Aan het lezen 6 Wil ik lezen 422 Favoriet 18 Recensies 22
Feelgood Artikelen 2 Newsroom 1 Lijsten 8 Spots 4   Topics 0

Als Merle hoort dat haar hippie-oma haar enige bezit, het oude statige huis op de rotsen van Cornwall, heeft verkocht aan een investeerder, vreest ze dat de oude vrouw het slachtoffer is geworden van een harteloze oplichter. Hoewel Merle – een succesvolle internetondernemer en een no-nonsense type – gemengde gevoelens heeft over de kleurrijke levensstijl van haar artistieke, hasj rokende oma, besluit ze toch af te reizen naar het kleine dorpje waar ze als kind vele zomers doorbracht. Want als het om zaken gaat, beschouwt ze zichzelf als de aangewezen persoon om haar bij te staan.

Als de investeerder die haar oma heeft uitgekocht James Miller blijkt te zijn, de pestkop van het dorp die vroeger kwallen in haar zwembroek duwde, is Merle dubbel gemotiveerd hem een lesje te leren. Helaas blijkt hij ineens ook de kleinzoon van oma’s nieuwe grote liefde te zijn, wat de situatie ingewikkeld maakt. Helemaal als ze min of meer gedwongen wordt om samen met hem een verrassingsbruiloft te organiseren voor de bejaarde geliefden.

+


Genre
Romantiek
Romantiek
Literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
335
Uitgeverij
Boekerij
Eerste editie
04 mei 2021
Laatste editie
22 april 2021
ISBN
9789402316353 , 9789022592694


Boekinformatie wijzigen
2 keer bewerkt, laatste bewerking door Tamara
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (22)

Keuze van de redactie
Helma Koot Hebban Recensent

Humorvolle feelgood met verfrissende personages

door: Helma Koot 3 likes ebook

In Beter laat dan nooit neemt Charlotte de Monchy je mee naar het kleine dorpje Wetters Bay in Cornwall, waar succesvol internetondernemer Merle in haar jeugd vaak de zomervakantie bij haar artistieke hasjrokende hippie oma doorbracht. Hoewel de no nonsense Merle niets op heeft met de leefstijl van...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Beter laat dan nooit

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken