Advertentie
Bloedbanden Gardner

Bloedbanden

58
Rank 7187 Gelezen 79 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 83 Favoriet 2 Recensies 3
Literatuur & Romans Lijsten 1   Topics 0
Melanie Stokes kan niet vermoeden dat de dood van een seriemoordenaar ook maar enig verband houdt met haar eigen voorspoedige leven. Totdat een jounalist beweert dat Melanie's biologische vader de seriemoordenaar Holmes was. Dit bizarre idee laat Melanie niet los. De eerste negen jaar van haar leven zijn altijd een raadsel voor haar geweest: haar herinneringen beginnen pas op het moment dat ze door de rijke hartchirurg Harper Stokes en zijn vrouw werd geadopteerd. Als de angstaanjagende visioenen over Meagan- de dochter van Stokes die op haar vierde werd vermoord- in hevigheid toenemen, begint haar veilige wereld te wankelen. En wat betekenen de onheilspellende briefjes met daarop 'Je krijgt wat je verdient' die haar familieleden ontvangen?
Genre
Literatuur & Romans
Pockets populaire fictie
Oorspronkelijke titel
The Other Daughter
Uitgeverij
The House of Books B.V.
Laatste editie
31 oktober 2000
ISBN
9789044300680
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

veravb Hebban Recensent

Bloedbanden: heel veel toeval

door: veravb 1 like
Melanie Stokes is geadopteerd door hartchirurg Harper Stokes en diens vrouw Patricia. Ze hebben ook nog een eigen zoon Brian. De stokes hadden nog een dochter Meagan, maar die is ontvoerd en vermoord. Melanie is zich altijd goed bewust geweest dat ze geadopteerd is geworden toen ze 9 was. Van...

Zoektocht naar de waarheid

door: sven 1 like
Bloedbanden is het verhaal van Melanie die door omstandigheden op zoek gaat naar haar echte ouders. Hierbij stuit ze op vele familiegeheimen. Is iedereen wel wie ze zeggen te zijn. Cover De cover beeld een foto uit die verteerd word door vlammen. Deze foto word verschillende keren vernoemd in het...

door: Femke-3168 1 like
Al met al een redelijk verhaal, ik vond dit boek niet goed al haar andere boeken dus ik heb het twee sterren gegeven, ik vind het altijd moeilijk om een recensie te schrijven zonder teveel te verklappen maar ik vond het allemaal wat ver gezocht.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook