Meer dan 4,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Blue honey en andere verhalen

Blue honey en andere verhalen is een eerste bundeling met kortverhalen van journalist Stef Van Overstraeten (40). Vijf verhalen over leven met volle teugen, over overleven, doodgaan en allesoverheersende liefdes. Een reepje zonlicht gaat over hoe een stalker een nieuwe relatie beïnvloedt. In een tripje naar de Tour gaan twee reporters draaien in het spoor van de grootste wielerwedstrijd. Er valt echter een dode. Een jonge vrouw met een uitzonderlijke ziekte doet het hart van het hoofdpersonage sneller slaan in Tot ik niet meer dansen kon. Bella Donna geeft jaloezie, onbegrip en ontgoocheling een gezicht in het voor uitgeweken Vlamingen paradijselijke Sicilië. En Blue Honey tenslotte is een vertelling over een jongeman die het gat in de drugsmarkt lijkt te hebben gevonden.

Van Overstraeten schrijft in een directe stijl, vaak met een humoristische ondertoon. Enkele van zijn verhalen verschenen al in bundels bij Books & Butterflies.
Toon details

Recensies (6)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Is Blue honey en andere verhalen het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

De nieuwe, betoverende roman van Cristina Caboni! In Het honingpad vindt Alice zichzelf tijdens de zoektocht naar haar familiegeschiedenis.

De Hebban Debuutprijs 2023 is gewonnen door Forugh Karimi met haar debuutroman De moeders van Mahipar. Een wrang, maar vooral heel liefdevol verhaal over de band tussen moeder en zoon.

Als allereerste Hebban Boek van de Maand is de weergaloze roman Alles wat had kunnen zijn van de Nigeriaanse schrijfster Ayọ̀bámi Adébáyọ̀ gekozen door het Hebban Panel. Laat dit boek je uitdagen.

Reageren op Blue honey en andere verhalen

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.