Advertentie
Bodemloos

Bodemloos

2
Rank 394 Gelezen 2 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 50 Favoriet 0 Recensies 1
Thrillers & Spanning   Topics 0

Het auteursduo Damen & Vandermeeren bestaat uit Walter Damen en Hilde Vandermeeren.

Lissabon wordt opgeschrikt door een aantal gruwelijke moorden. De angstpsychose onder de bevolking neemt toe en de opluchting is groot wanneer er een verdachte wordt aangehouden. Tegen elk advies in besluit de jonge advocate Kirsten Hartogs om zijn verdediging te voeren. Die beslissing heeft verstrekkende gevolgen. Bovendien daagt er een nieuw gevaar op: een schaduw uit haar verleden. Intussen is een tienermeisje al maandenlang vermist. De verdachte ontkent dat zij een van zijn slachtoffers is. Maar wat als hij hoog spel speelt, met een mensenleven als inzet?

HILDE VANDERMEEREN studeerde psychologie en is een van de meest bekroonde Vlaamse thrillerschrijfsters. Ze won de Hercule Poirot publieksprijs 2013 en stond op de shortlist Gouden Strop 2016. Haar bestseller Schemerzone werd bekroond met de Hercule Poirotprijs 2017 en haalde de longlist Bookspot Gouden Strop 2018.

WALTER DAMEN studeerde rechten aan Ufsia in Antwerpen en aan de KU Leuven. In het kader van zijn studies haalde hij ook bijkomende certificaten, waaronder gerechtelijke geneeskunde. Hij trad op als advocaat in verschillende gemediatiseerde dossiers en is medeauteur van verschillende boeken, waaronder meerdere bestsellers. Hij was ook een van de gezichten in de serie Strafpleiters op Canvas.

Genre
Thrillers & Spanning
Serie
Kirsten Hartogs (2)
Aantal pagina’s
304
Uitgeverij
Halewyck, Uitgeverij Van
Laatste editie
06 september 2019
ISBN
9789461319395 , 9789463831208
+Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 22,00
E-book prijsvergelijker

Lezersrecensies (1)

Een meer dan waardige opvolger van 'Rusteloos'!!

door: Nancy De Brucker 1 like
Na de grote media aandacht van vorig jaar met de Vlaamse projectontwikkelaar Marnick Tanghe, had het pad zich geëffend naar het succes voor Kirsten Hartogs. Fontes wees haar meer dossiers aan en haar cliënteel was ook enorm toegenomen. Maar Kirsten heeft nu ook een enorme werkdruk, heeft bijna...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook