Advertentie
Bonobo sapiens

Bonobo Sapiëns

4
Gelezen 4 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 2
Literatuur & Romans   Topics 0

Frank Roger toont ons in dit fascinerende epos hoezeer de mensheid feitelijk steeds verder afdwaalde en vervreemdde van haar oorsprong. En waartoe dat zomaar zou kunnen leiden. Hetgeen in deze novelle plaatsvindt, zodra een experiment met een groepje bonobo apen enigszins uit de hand loopt en hoe zich een bizarre wending van het lot voltrekt, laat zich lezen als het volstrekt geloofwaardige scenario van onze nakende ontwikkeling.
Juist doordat dit zo natuurlijk overkomt, verontrust het geschetste des te meer: Het lijkt erop alsof het vanaf morgen allemaal echt, precies zo, zou kunnen plaatsvinden!

Een bewonderenswaardige toevoeging aan het oeuvre van deze auteur, die ook tot ver buiten ons Nederlandse taalgebied publiceert.

Genre
Literatuur & Romans
Serie
Rare boekjes (23)
Uitgeverij
Stichting Fantastische Vertellingen
Laatste editie
01 januari 2007
ISBN
9789078499060
+Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (2)

Verrassende ideeenliteratuur met actuele twist

door: Johan Klein Haneveld 1 like
Disclaimer: Ik heb Frank Roger wel eens ontmoet op de terdoopbestellingen van Ganymedesbundels en lees altijd graag zijn verhalen in diverse bundels en tijdschriften, waar ik ook wel eens samen met hem insta. 8 Ik las het slot van dit boek op de dag dat in de hele provincie Utrecht de noodtoestand...

Het Belgische antwoord op Rise of the Planet of the Apes

door: Princess Marcella 1 like
Creatronix Bio-engineering maakt de eerste Bonobo Sapiens, een kruising tussen een Bonobo en Homo Sapiens, puur omdat het kan. Ze denken dat ze daar de mensheid mee kunnen helpen. Als er een paar ontsnappen met de hulp van milieuactivisten begint de ellende pas echt. Zal de mensheid dit...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook