Advertentie

Brieven van mijn ziel 2

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Chantal van den Brink (1964) debuteerde in 2012 met het eerste deel van de trilogie Brieven van mijn Ziel, waarin ze openhartig verslag doet van de radicale ommezwaai die in 1994 begon: ze verliet haar werk in de ICT om zich te ontwikkelen als healer en te genezen van chronische vermoeidheid waar ze al sinds haar achttiende mee kampte.

Dit tweede deel begint na het behalen van haar diploma aan de vermaarde Barbara Brennan School of Healing. Chantal en haar man verhuizen naar buitenplaats De Viersprong in Woudenberg waar ze hun bedrijf vestigen en een gezin stichten. Maar al na een paar jaar komen ze erachter dat de zorg voor kleine kinderen, een eigen bedrijf en een landgoed één project te veel is, waarop ze besluiten De Viersprong weer te verkopen. Maar dan raken de vliegtuigen de Twin Towers en stort de vastgoedmarkt in. Het wachten op een geschikte koper begint. In de tussentijd balanceert Chantal op het randje van haar kunnen en zoekt ze wanhopig naar de oplossing van haar chronische vermoeidheid middels reïncarnatietherapie en natuurgeneeskunde. Maar de grote doorbraak waar ze zo naar verlangt blijft uit; waarom, is haar een raadsel. Tot haar psyche in de weken voor het overlijden van haar moeder de eerste traumatische jeugdherinneringen prijsgeeft...
+


Genre
Literaire non-fictie
Waargebeurde verhalen
Aantal pagina’s
344
Uitgeverij
Bierman van den Brink BV
Eerste editie
15 december 2020
Laatste editie
15 december 2020
ISBN
9789081817288


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie


Reacties op: Brieven van mijn ziel 2

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.