Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Carnet de cuisine - Felix Alen - Nederlandse versie

Wild en gevogelte, van klassiek tot hedendaags Chef-kok Felix Alen bundelt meer dan zestig wild- en gevogelterecepten, zowel klassieke, eenvoudige recepten als hedendaagse, gastronomische gerechten. In deze Carnet de cuisine vind je alles wat je moet weten over wild en gevogelte dat courant verkrijgbaar is. Welke soorten wild zijn er? Hoe bereid je ree, hert, everzwijn, eend, fazant, patrijs? Welke marinades en garnituren passen hierbij? Met nuttige tips om de perfecte wijn te schenken bij elk gerecht Philippe Debeerst staat in voor de sfeervolle fotografie van haar tot pluim.
Chefkok Felix Alen bundelt meer dan zestig wild- en gevogelterecepten, van klassiek en eenvoudig over hedendaags en gastronomisch. In deze carnet de cuisine vind je alles wat je moet weten over wild en gevogelte dat courant verkrijgbaar is, zoals ree, hert, everzwijn, eend, fazant... Met nuttige tips om de perfecte wijn te schenken bij elk gerecht. Philippe Debeerst staat in voor de nostalgische fotografie van haar tot pluim.
Toon details

Schrijf een recensie

Is Carnet de cuisine - Felix Alen - Nederlandse versie het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.

Reageren op Carnet de cuisine - Felix Alen - Nederlandse versie

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.