Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 7 4 2 3 3 2 0 1 0

Club 22

12

Rank 847 Gelezen 12 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 11 Favoriet 1 Recensies 0
Feelgood   Topics 0

Ze zeggen weleens dat je je vijanden dichterbij je moet houden dan je vrienden. Voor mij geldt dat zeker. Mijn vijanden zijn overal om me heen en het gevaarlijkste zijn vier mannen. Een van hen wil mij de duisternis intrekken. Hij heeft me liefgehad en daarvoor een fikse prijs betaald. De ander weet goed om te gaan met mijn macht en houdt ook van mijn meest donkere kanten. De derde was altijd mijn beste vriend, maar hij dreigt nu onze zo zorgvuldig geschapen balans te verstoren door naar mij te verlangen. En dan de vierde man… Die is misschien wel het meest angstaanjagend. Hij wil de anderen van me afnemen. Hij wil de pilaren onder mijn rijk vernietigen. Hij wil mijn levenswerk verwoesten. Mij verwoesten. Waarom? Omdat de man die eigenlijk dood zou moeten zijn, mij de zijne wil maken. Hij zal niet stoppen tot hij mijn bloederige, nog kloppende hart uit mijn lijf heeft gerukt en mij gebroken achterlaat. Maar hij beseft niet wie hij voor zich heeft. Ik ben niet meer het meisje dat hij ooit kende. Ik ben Hades. En de volgende keer dat hij sterft, zal ik er alles aan doen om ervoor te zorgen dat hij dood blijft.

+


Genre
Feelgood
Serie
Hades (3)
Vertaald door
Helma Lubbers
Uitgeverij
SVM-Publishing
Eerste editie
27 december 2022
Laatste editie
27 december 2022
ISBN
9789464402315


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door NaomiDepelseneer
Rapporteer deze bijdrage



Reacties op: Club 22

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.