Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Dagboek van een manny

Jamy Whitfield is getrouwd met een deftige advocaat, moeder van drie kinderen en resideert tussen de superrijken van Park Avenue, New York. In tegenstelling tot de meeste andere vrouwen uit de buurt heeft ze een leuke maar veeleisende baan als televisieproducer. Jamy wil haar man en kinderen natuurlijk niet verwaarlozen. Wanneer ze hoort van de nieuwste ultra exclusieve rage om een mannelijke 'nanny' in te huren, laat ze haar oog vallen op Peter Connelly, 28 jaar oud, knap, gevoelig en sportief.
Ondanks felle tegenstand van echtgenoot Jeffrey, raakt Peter al snel helemaal thuis in huize Whitfield. Hij blijkt een ware redder in de nood - op meerdere fronten. Maar al snel beginnen de roddels van de jaloerse East Side schoolpleinmaffia... en alles implodeert.
DAGBOEK VAN EEN MANNY: Flitsend, ontwapenend, en in een ronkend tempo neemt Holly Peterson de extreme leefwijze van New Yorks rijkste .0001 procent op de korrel. Alleen een insider kan met zoveel humor en scherpte over de Manhattan jetset schrijven. Deze briljante debuutroman sleept je volledig mee.
Toon details

Recensies (6)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Is Dagboek van een manny het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.

Reageren op Dagboek van een manny

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.