Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 2 4 3 3 0 2 0 1 0

Dansen met slangen en vuur

5

Gelezen 5 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 1 Recensies 4
Non-fictie   Topics 0

Een cursus buikdansen veranderde Carla's leven in een wervelend, avontuurlijk bestaan als succesvol artiest in binnen- en buitenland. Haar Libanese buikdanslerares, zelf vroeger een gevierde danseres in de nachtclubs van Beiroet, geeft haar de artiestennaam Samiera. Met haar oriëntaalse show is Samiera een welkome aanvulling op de showgroep van de revue Het Showpalet, waar ze van het ene op het andere moment ook assistente van een illusionist wordt. Maar Samiera wil meer. Van een oud-fakir leert ze vuurspuwen en over glasscherven lopen. Aangemoedigd door haar leermeester koopt Samiera haar eerste slang, een 2 meter lange tijgerpython. In dit boek vertelt Samiera openhartig over haar leven als buikdanseres, slangenbezweerster, vuurspuwster en fakir. Opzienbarend, maar vooral onthullend, zijn de verhalen over haar belevenissen binnen de muren van studentensociëteiten, legerplaatsen en gevangenissen. Ook geeft Samiera de lezer een interessant kijkje achter de schermen van televisiestudio's. Tot ieders verbazing breidt ze haar show uit met een waarzegact met tarotkaarten en handlezen. Een verrassend en vlot geschreven boek vol spannende avonturen, hilarische gebeurtenissen en bizarre bloopers, rijk gevuld met illustraties.

+


Genre
Non-fictie
Aantal pagina’s
327
Uitgeverij
Elikser B.V. Uitgeverij
Eerste editie
01 januari 2020
Laatste editie
01 februari 2021
ISBN
9789463652995


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door SamieraGoos
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (4)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Dansen met slangen en vuur

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.