Advertentie

De achterkant van de zon

1

Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 2 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0
Wat doe je als je grote liefde alles van je afpakt?

Julia is een verpletterend mooie, sensuele vrouw. Ze lijkt de ideale partner voor de succesvolle Michael. Ze vallen als een blok voor elkaar. Ze verlaat haar man en drie kinderen en gaat met Michael samenwonen. De eerste jaren van hun relatie zijn een sprookje uit ‘Duizend-en-éénnacht’. Ze reizen naar de mooiste plekjes op aarde, slapen in vijfsterren hotels en dineren in de beste restaurants. Het leven is een feest en ze zijn dolverliefd. Tot Michael langzaam in de gaten krijgt dat er iets niet klopt aan Julia… Alleen wat? Hij pikt signalen op dat ze niet oprecht is, dat ze iets te verbergen heeft. Maar hij wuift alle waarschuwingen weg. Zijn verliefdheid maakt hem blind. Dan laat Julia hem een contract tekenen...

Na een internationale loopbaan in de financiële sector is Alexander van Ketwich nu actief als schrijver. Hij woonde vele jaren op het Zuid-Europese eiland Malta en vloog met zijn vliegtuig regelmatig door heel Europa. Nu woont hij weer in Nederland. Zijn debuut, de thriller Iskenderun, verscheen in 2017. Daarna publiceerde hij achtereenvolgens Het Pact (2018) en Titanium (2019).
+


Genre
Feelgood , Literatuur & Romans
Populaire fiction algemeen
Aantal pagina’s
200
Uitgeverij
Gopher B.V.
Eerste editie
01 december 2020
Laatste editie
26 november 2020
ISBN
9789493172883


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partnersReacties op: De achterkant van de zon

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken