Meer dan 4,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

De barones von Habeniks

De barones von Habeniks gaat vaak op reis. Ze heeft niks en gaat toch overal naar toe. Waar doet zij het toch van? Haar trouwe hondje tante Sjaantje gaat ook altijd mee. Onderweg komen ze de leukste mensen tegen, zoals de museumfotograaf en belanden ze in allerlei bijzondere situaties. Ben jij nieuwsgierig geworden? Je bent van harte welkom. Kijk en Lees hoe zij dit doet. Ga mee en stap in de wereld van de barones en haar hondje. En wie weet kun jij ook een beetje de kunst afkijken en zelf jouw eigen avonturen maken. Maak van elke dag een feestje.

Toon details

Recensies (6)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Is De barones von Habeniks het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

De nieuwe, betoverende roman van Cristina Caboni! In Het honingpad vindt Alice zichzelf tijdens de zoektocht naar haar familiegeschiedenis.

De Hebban Debuutprijs 2023 is gewonnen door Forugh Karimi met haar debuutroman De moeders van Mahipar. Een wrang, maar vooral heel liefdevol verhaal over de band tussen moeder en zoon.

Als allereerste Hebban Boek van de Maand is de weergaloze roman Alles wat had kunnen zijn van de Nigeriaanse schrijfster Ayọ̀bámi Adébáyọ̀ gekozen door het Hebban Panel. Laat dit boek je uitdagen.

Reageren op De barones von Habeniks

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.